En blondinens sommerminder 1….en novelle

september 1, 2018 1180 Af UE298865

Anna Louise elskede Hornbæk og havde tilbragt hver eneste sommer der de sidste fem år, uden en eneste gang selv at have lejet et hus eller betalt noget som helst, andet end en togbillet frem og tilbage til København i ny og næ.

Hun havde været model og var blevet ret kendt efter at have deltaget i en populær reality serie for et par år siden der hed” Divaer i Paradis”. og efterfølgende startet en blog, der godt nok ikke gav nogen særlig indtjening , men i rigelige mængder forsynede hende med lækkert tøj fra de modebutikkerne hun reklamerede for.

Hvert år omkring 1 maj, måtte Anna Louise til at se sig om efter en mand med  et lækkert hus  og helst også en lækker bil hun kunne få lov at køre i.

At hun ikke havde penge til selv at betale den høje leje for et hus i nordsjælland i sommermånederne,  generede hende overhovedet ikke, så længe hun havde rige venner  og kunne få fat på rige mænd.

Det var ingen sag at få fat på rige mænd, når man så ud som Anna Louise og ikke havde illusioner om at blive gift med dem.

Alle de rige fyre hun havde kendt, viste sig ved nærmere bekendtskab at være skøre, småperverse eller begge dele på en gang – så når sommeren gik på hæld, var hun temmelig lettet over at afslutte forholdet.

Det var starten af maj og ugens højdepunkt var åbningsfesten af en ny natclub i København,  hvor hvor alt der kunne krybe og gå indenfor mode, film og musikbranchen var indviteret og det var blevet tid for Sara Louise at finde  sommerens husvært.

Hendes radarblik havde hurtigt spottet  Andreas , som hun havde læst et sted, netop havde købt og total renoveret et af de lækreste  huse i Hornbæk. Han så tilmed rimelig godt ud, selv om rygter sagde han havde fået rettet næsen og fået filler i kinderne og gik med indlæg i skoene, da han kun var 165 cm høj.

Han var en sucsesfuld  plastikkirug med eget tv program,  hvilket gjorde at han dårlig kunne gå i fred for giftelystne kvinder, der i ham så en kilde til både  rigdom og evig ungdom .

 

Efter et par cocktails og lidt til næsen, havde han da også inviteret hende til at møde ham næste aften, i hans lækre lejlighed,  i to etager på toppen af  en af de der afsindig nye dyre glasakvarier, der var blevet bygget på Islands Brygge.

Hun besluttede at have sex med ham på første date.

Det var så alligevel ikke ham hun valgte til at  tilbringe denne sommer med da hun

læs videre imorgen