Hvorfor flyttede du hjem fra Spanien Susanne…1

maj 29, 2018 7830 Af UE298865

   

Her med min veninde Britt  dengang det var os der skejede ud  på Rhodos

 

 

Denne artikkel, som jeg har opdateret, har tidligere været bragt i månedsbladet Danesa som udkommer på Costa del Sol

 

Det er dagen, hvor Ocean Club, beliggende på stranden ved Puerto Banus, skal afholde sæsonens længe imødesete åbningsfest, hvor det er en tradition  at gæsterne møder op klædt i hvidt.

Ved det turkisblå swimmingpool er der i dagens adledning live music og modeopvisning. Superslanke  modeller præsenterer  minimale bikinier i guld og sølvlame og snor sig på tårnhøje stiletter imellem  store runde hvidpolstrede solsenge , På  tykke madrasser ligger  gæsterne henslængt til den nette sum af 200 Eur om dagen, men så får man også en flaske Cava med i købet.

Selvom absolut ingen møder blege op ved poolen, skiller nyankomne sig  alligevel ud ved at udstille en kunstig orangebrun kulør,  der afslører en omgang kraftig spraytan inden afrejsen.

Som alle steder på Costa del Sol er flertallet af gæsterne britiske, og det er da også dem der udstiller  flest tatoveringer .

Takket være hairextensions er pigernes hår meget langt, meget tykt og meget glinsende  i farven ekstrem blond eller blåsort ala Elvis Presley. Frisuren  tåler ikke vandet i swimmingpoolen , der forvandler hårpragten til en bunke filtret uld.

Selv om partyet foregår i bagene sol, som der er så velsignet meget af i det sydlige Spanien , bærer pigerne en kraftig makeup,  hvor især  de påsatte vipper ville  få en  trans til at blegne af misundelse. Damerne holder skarpt øje med kødranden af macho fyre der sidder  linet op på kanten af poolen, hvor de poserer og håber at dukkerne  på madrasserne vil bemærke deres six-pack, som r er resultatet af måneders slid i træningslokalet. Testoteronet svirrer i luften.

Forsættes….

I strandkanten trasker illegale afrikanske  indvandrere frem og tilbage med deres kopivarer. Lokalt kaldes de  strandnegere (Undskyld )  og sender lange blikke til de mange potentielle kunder der befinder sig bag afspærringen til Ocean club hvort de er nægtet adgang.

I perioder jages de af politiet , der konfiskerer  hele varelageret af kopi tasker , punge og tørklæder som de har hængene overalt på kroppen hvor der kan hænge noget. De fleste gange slipper de fra politiet ved lynhurtigt at gøre sig usynlige eller  løbe ud i havet hvor de  står i vand til livet med taskerne løftet højt i vejret. Sådan bliver de ståene til  politiet giver op og fordufter,  hvilket sker rimelig hurtigt

.DEN FARLIGE COCKTAIL

Oceans Clubs flotte, sorte bodybuildede sikkerhedsvagt, har en imponerende muskelpragt der gør ham næsten ligeså bred som han er høj. Han holder et skarpt øje med sceneriet der udspiller sig omkring poolen, hvor berusede engelske piger  kollapser i solen  og må afsted i en ambulance til hospitalet. Stærk sol og alkohol er en  farlig cocktail,

De udskejende piger er meget unge og lever måske et lidt kedeligt liv hjemme i England, der har samme regnfulde klima som  Danmark.

De sparer sammen til den årlige ferie i Marbella og takket  lavprisselskaber som Ryanair og Easyjet , der flyver i fast rutefart fra alle større engelske lufthavne er rejsen utrolig billig.

Så snart fødderne sættes på spansk jord og pigerne dermed er væk fra pligter og ansvar, smides alle hæmninger i et to ugers langt sex og drukorgie.

Nu skal livet leves. Her er kilometervis af gyldne strande og masser af barer med gang i den og billig sprut.

Nyrige russere bliver tålt, men er ikke populære hos personalet, da de ofte optræder uforskammet og drikker sig i hegnet.

De køber champagne til 300 Eur pr flaske som rystes og sprøjtes ud over pigerne på  nærmeste solseng, der hviner henrykt.

Vil da lige indskyde at jeg kommer i tanke om at jeg selv ikke var et hak bedre og lavede samme nummer på Rhodos i sin tid .

 

 

BARBIEDUKKER

Ved et bord i restauranten sidder en gruppe lidt ældre fastboende kvinder, der kun kommer her for at spise og blive underholdt af sceneriet.

Flere af damerne ligner  kvinderne fra realityprogrammet Hollywood wiwes og deres samtalen  handler da også om det samme.

Dagsordenen er også idag,  plastikoperationer, mode, indretning, middagsinvitationer og rejser de snart skal foretage.

De betragter kødmarkedet ved poolen, lettede over selv at have scooret en velhavende mand til at finansiere deres luksusliv i solen.

Ved nabobordet sidder en smuk tidligere svensk topmodel iført en elegant superstram Ralph Lauren kjole, der levner ikke plads til at spise en ært for meget. Hun sender et lille smil til sin meget ældre hvidhårede mand og nipper  forsigtigt til  tallerkenen  med  grøn salat, asparges og  tynde skiver mager kylling

 

PLASTIKKIRUGERNE HAR  TRAVLT

Der er altid undtagelser, heldigvis, men sådan er stilen stort set  i Puerto Banus, hvor det at score en rig mand er det vigtigste overhovedet og kærligheden kommer i anden række. Jeg kender til flere ægteskaber hvor kvinden hellere ser ryggen af manden på vej ud af døren.

I det tidligere så idylliske fiskeleje vrimler, det i dag  med kvinder der har solgt ders sjæl for en diamantring og en luxusbil.

Der er ingen grænser for hvad kvinderne vil gennemgå for at se unge og tiltrækkende ud. Plastikkirugerne har travlt.

Det sydlige Spanien er et paradis for plastikkirugi og hvert år booker tusindvis af kvinder (mændene er også begyndt)sig til behandlinger på de mange klinikker i området.

En rig ægtemand eller en sugardaddy, betaler som regel gerne for den første ansigtsløftning, hvorefter han kigger sig om efter en yngre model

De rige venner hun troede hun havde, følger som regel med manden der har pengene, så hvis hun skal forsætte sit luksusliv er eneste udvej at forsøge at kapre en ny sponsor, der ofte vil være i tresserne eller endnu ældre. Dette er imidlertid slet ikke nemt, da konkurrencen fra de mange yngre golddiggere der strømmer til fra hele Europa er benhård.

Her slutter artiklen , men historien forsaætter

 

 

INVITERET  TIL MIT EGET BRYLLUP

 

Vi havde kun boet i lejligheden et par dage, før der kom en opringning  fra ham der ejede den, at han ville ankomme næste dag og blive en uges tid.

Ok det kunne man ligesom ikke have noget imod, da det havde været yderst gæstfrit af ham  at lade os bo i lejligheden mens vi ledte efter en  permanent adresse i det spanske.

Lad os kalde den  nydelige mand  Ernst.

Ernst havde  i snart en menneskealder  præsteret  at være  en kendt og berygtet  figur i det københavnske natteliv.  Charmerende, morsom og fuld af champagne har han bevæget sig  rundt  og delt gavmildt ud af disse  liflige dråber, især til kønne piger og dyre drenge der holder til på  indre bys in steder.

Dette vel og mærke , når han var i det hjørne. Hvilket han tit var. Til gengæld skulle jeg komme til at finde ud af, at der var helt andre toner  når han var i det modsatte hjørne. Hvilket han også tit var.

Man  vidste aldig hvilken Ernst man skulle møde.

Det var min mand der kendte ham bedst, da han havde været en god  kunde i Richards butik, der solgte øl og vin .

Første gang jeg sådan rigtigt blev præsenteret for ham, var på vores stamsted  Snaren, hvor vi var i fuld gang med at invitere til vores kommende bryllup. Ernst blev straks inviteret, da han også denne dag  var fuld af sjove, skøre  historier, som han havde udført gennem årene.

Et par måneder efter, hvor brylluppet er meget nært forestående, træder jeg så ind af døren på Palæ Bar i selskab  med en veninde.  Ernst står ved baren og holder hof. Han inviterer straks på drinks og da  vi er blevet udstyret med boblevand, løfter han glasset for at  skåle og siger  i fuld alvor.

Jeg er blevet inviteret til et eller andet bryllup i næste uge, har i ikke lyst til at komme med som mine dates .

Der er gået et par år siden  og gensynsglæden er stor, da han ved frokosttid træder ind i lejligheden og smider kufferten i det ene soveværelse.  Richard åbner straks en flaske kold hvidvin og  vi sætter os ud på terrasen .

Solen skinner, vi fortæller historier og griner.

På et tidspunkt hvor vi skal have et foto siger Ernst med armen om min skulder . Vidste ikke du var sådan en dronning.

Det var så tredie gang jeg mødte ham.

,