En blondines sommerminder….3

september 3, 2018 3939 Af UE298865

Solen skinnede da Anna Louise yndefuldt lod sig glide ned i det bløde lædersæde i Andreas kongeblå luksus Mercedes. Hun var  i stramme  designerjeans og højhælede sandaler. Det lange hvid blonde hår, der var hendes mest beundrede attribut,  og den slags hår der fik folk til at kigge to gange, hang løst udover en hvid herreskjorte.

Hun lettede på solbrillerne, vel vidende at folk rundt om dem stirrede og måske genkendte hende som Anna Louise , modellen og hende fra reality  serien “Divaer i Paradis.”

Du skal vide hvor mændene glor på dig, sagde Andreas.

Mænd glor altid på mig, sagde Anna Louise.

Det her bliver alle tiders sommer, sagde Andreas.

I samme øjeblik han satte sig ind bag rattet, skete der en forvandling. Væk var følsomme Andreas, der i årevis havde sørget over sin døde hund og istedet sad der en ren fartdjævel der  med speederen i bund overhalede alle foranliggende biler. Især kunne sorte BMW  få  ham op i det røde felt. Idet han overhalede dem, formede han hånden som en pistol, som han sigtede mod bilens fører og råbte – Sådan en skide perker.

Sara Louise prøvede at lade som om det var sjovt.

Der skulle  benzin på et sted på motorvejen. Desværre var en af de sorte biler Andreas havde “beskudt”  ankommet  samtidigt til  benzintanken.. Da bilens fører fik øje på Andreas, gik bildøren op og ud steg en ca 190cm høj  bodybuildet type, der gik truenede kom imod  dem mens skældte Andreas ud for at være en fucking racist .

Så er det afsted, hvis ikke du vil have bank og se denne episode omtalt i avisen mandag  morgen..hvislede Sara Louise – Kør for helvede.

Det må du undskylde, sagde Andreas, da de igen drønede afsted på motorvejen med nedslået kaleche,  så Anna Louises hår stod vandret ud  i luften – Jeg er en hidsigprop bag rattet. Kan ikke gøre for det. Det må du hellere indstille dig på. Det er sikkert fordi min mor slog mig som barn.

Andreas hus var heldigvis  alt det hans ven havde beskrevet.

Det var et sort træhus med et imponerende nylagt stråtag. Tre store soveværelser med tilhørende badeværelser og arkitektindrettet efter alle kunstens regler og ingen hundeportrætter .

Lige så snart de var ankommet, greb Andreas mobiltelefonen  og begyndte at råbe til gartneren om sine æbletræers tilstand.

Anna Louise ignorede ham, og gik på jagt efter køkkenet, for at få noget at drikke efter den anstrengende køretur. Da hun åbnede køleskabet var det fyldt op med champagneflasker.

Hun skænkede et glas fra flasken med den påmalede blomst og satte sig til rette i en Arne Jacobsen  svanestol  .

Andreas der nu var i gang med at råbe af en anden håndværker, stak hovedet indenfor og sagde – Hej skat, varmen i poolen er tændt, men hvis det ikke er  varmt nok, ringer jeg til fyren der passer det og giver ham en opsang.

– Jeg syntes vi skal finde ud af, hvilke selskaber vi vil gå til i weekenden, sagde Anna Louise og fandt sin mobiltelefon frem og begyndte at taste numre ind.