En Blondines sommerminder 5

september 9, 2018 6716 Af UE298865

En aften efter endnu et skænderi med Andreas, stod Anna Louise i baren på den lokale bodega, hvor alle de kendte ville dukke op mindst en gang i løbet af sommeren .

Hun havde stor lyst til  at drikke sig i hegnet og fantaserede om det mon kunne lade sig gøre, at tage livet af ham med et dødeligt elektrisk stød, ved at smide hans mobil oplader i poolen, samtidig med han befandt sig i den.

Bartenderen der så godt ud, stillede en Sex on the beach cocktail foran hende og sagde – Det var da dig der var med i den der Divaer i Paradis. Pinligt at indrømme det, men  jeg plejede at gokke når du pjaskede nøgen rundt i den der lagune.

-Fint , så går jeg ud fra jeg ikke behøver give dig drikkepenge.

I det samme kom to mænd ind af døren,  hvor  hun med det samme  genkendte den ene som værende selveste  Barry Lee ,  den verdensberømte engelske skuespiller der havde  en dansk mor  som han besøgte hver sommer.

De to mænd satte sig  ved et af de små borde .

Anna Louise nippede smilende  til sin drink, da hun vidste at hendes udseende før eller senere ville gøre virkning på ham.

-Bor du også i Hornbæk, spurgte bartenderen.

-Jeg bor her hver sommer, noget jeg hvert år set frem til, svarede hun

Hvad er det med dig og det der sommerhalløj, udbrød en mand ,  der i det  samme  trådte ind af døren  og satte sig til rette på stolen ved siden af Anna Louise.  Det var hendes  bohemeven Harald , der var en sucsesfuld krimi forfatter  med en skarp replik.

-Har du en eller anden mental defekt jeg burde kende til.

Sandsynligvis, svarede  Anna Louise og satte  irriteret sin drink  fra sig .

Harald forsatte -Alle ved hvad du har gang i . Du er til rådighed for en sommer  forudsat manden er rig nok . Du er en begavet pige, men  laver ikke noget, Hvad vil du egentlig med dit liv.

Anna Louise rejste sig og hviskede i hans øre  – Jeg  vil have en god sommer og jeg vil have Barry Lee

– Ligesom en million andre kvinder, var Haralds afskedbemærkning.

På vejen ud til  taxaen  kom bartenderen løbene efter hende og rakte hende et præget kort, hvor der var nedskrevet

Skal vi mødes til en drink ? Vær sød at ringe til min sekretær, der kan oplyse dig om tid og sted.

hilsen Barry.

 

Vil Anna Louise modtage invitationen , følg med ….