Når man ikke tør sige sin mening og kun tror på vækst og hvad det står på bankkontoen .

september 10, 2018 5672 Af UE298865

Jeg ved der er mange  på Facebook der ikke tør give udtryk  for deres sande følelser,  når det handler om rigets tilstand. Mange mennesker ved og føler at den er  gal  mange steder med de love og bestemmelser,  der igen og igen trækkes ned over befolkningen uden dne er blevet spurgt.  Demokratiet er meget meget tyndslidt efterhånden.

Det er  kvalmefremkaldende at kun  videoer med kattekillinger, hundehvalpe og  bageopskrifter dårlig når at komme på,  før der er  hundredevis af likes og hjerter .

Der må være mere end de samme ca otte  personer ,  der syntes om  f. eks Knud Romer , der har klarsyn og MOD  til at stille sig op og sige hvad der skal siges i dagens  Danmark, der tydeligvis bliver  kørt med ekspres fart mod katastrofen, ikke for dem, men for den store gruppe der ikke hører til den voksende elite , der rager magten til sig i små bidder hver eneste dag. En kynisk gruppe  af forretningsfolk og  politikere,  ikke bare i Dk,  men højere oppe i EU,  der  ønsker et samfund, hvor de eneste værdier  handler om at skabe vækst og mere vækst og med en befolkning der  fokuserer på at producere og forbruge

Du skal passe på Susanne ,  har veninder  advaret  mig,  når jeg har delt og liket “farlige ” emner.  Du bliver registreret.

Mod er blevet  en sjældenhed idag, noget vi mest ser på tv . De fleste vælger den nemme  løsning , at vende hovedet bort,  og gøre ingenting, for dyt båt og Gud hvor går det godt , vi har hvad vi skal have af både stort og småt,  som Kim Larsen sang .

 

Giv folket brød og skuespil sagde  Julius Cæcar  , underforstået så er de tilfredse og vigtigst  PASSIVE.

Fårene lader sig  blindt  føre ud i afgrunden.

Det er tid til at finde modet frem og genfinde og styrke åndsmennesket i sig selv.

Bøn hjælper… vi må genfinde tidligere tiders åndfuldhed og tro på det guddommelige og dermed hjælp til at  kunne spotte de falske profeter der stortrives .

 

Hvem skal kæmpe for Danmark og imod  dumheden , hvis  ikke lige  dig?