En Blondines Sommerminder 11

oktober 2, 2018 1904 Af UE298865

Seks måneder senere…

Anna Louise svingede ind af indkørslen i sin nye sølvfarvede  Porche convertible til sommerhuset på Kystvej  i Hornbæk, der var et nyere luksussommerhus med udsigt til Øresund .

Det var en decideret pralevogn, der var en bonus fra kosmetikfirmaet  l`Oreal,  hvor hun havde landet en kontrakt der løb over fem år på næsten fjorten millioner danske kroner .  .

Ifølge den, skulle hun maksimalt stå til rådighed for firmaet der lå i Paris, halvtreds dage om året, hvilket betød, som hendes nye internationale agent  påpegede , ville give hende masser af tid til andre opgaver, der bare ikke måtte handle om kosmetik og hårprodukter.

Hun havde allerede været til et par prøveoptagelser på en amerikansk actionfilm med en kendt filmstjerne og fået besked om at de var “oprigtig interesserede”.

Anna Louise steg ud af bilen og gik op mod huset, mens hun svingede nøglen rundt om fingeren.

Ejendomsmægleren havde spurgt om hun regnede med at have mange gæster,  hvortil hun havde svaret.

-Jeg vil nok bruge hytten til at skrive en drejebog færdig .

-Okay hvor spændende, sagde ejendomsmægleren

– Jeg ser dig  i lÓreals reklamer alle steder, men vidste ikke at du også er forfatter. At være både smuk og begavet  er en sjælden cocktail. Du er sandelig heldig.

-Tak, svarede Anna Louise.

-Den der bemærkning de altid bruger i deres  reklamer – Fordi  jeg fortjener det. Siger du bare så godt . Held og lykke med huset.

 

Anna Louise åbnede døren til huset. Hendes hus, tænkte hun. Hendes helt alene.

I soveværelset tog hun tøjet af og kikkede tilfreds på den kæmpestore dobbeltseng og tænkte på hvor meget sjov og god sex hun skulle have i den i løbet af sommeren…På hendes betingelser.

Huset var frygteligt dyrt, men hvad pokker. Hun havde råd til det.

I det store badeværelse fyldte hun vand i jacussien  og lod sig glide ned i det dejligt varme vand.

Ikke dårligt gået af en enlig kvinde, tænkte Anna Louise  og smilede.