60+er en undervurderet købedygtig gruppe kvinder

oktober 17, 2018 8188 Af UE298865

I den forløbne uge bemærkede jeg et indlæg i nyhederne , der handlede om det upassende i at firmaer bare fremsender kosmetik og andre gaver til bloggere på 12 år,  for at få dem til at reklamere for deres produkter, hvilket rent lovmæssigt kræver forældrenes tilladelse.

Hvor meget make-up , smykker og tøj har piger i den alder mon gennemsnitligt råd til,  tænker jeg, og tænker så samtidigt  på  hvor mange flotte kvinder jeg kender i aldersgruppe på 60 plus , der måned efter måned bruger mange penge, ligesom i rigtig mange penge på sig selv, på tøj, hår og skønhedsbehandlinger,.

Mærkeligt firmaerne ikke vågner op og ser det store potentiale der ligger i lige den aldersgruppe.

Det virker som om at  firmaerne når de scanner facebook og Instagram for bloggere der kunne være interessante for dem,  så har de slået en knap til, der automatisk frasorterer  alt over 60 som værende uinteressant.

Udlandet har for længst fået øje på denne gruppe kvinder.

Her  bruges der flere og flere modeller på  catwalken ,fordi kvinder gerne vil se  tøjet  de køber vist på jævnaldrene  modeller og ikke på spagettitynde  teenagere.

Latterligt er det at se annoncer der reklamerer for  creme, der kan  forebygge aldersbetingede rynker , bruger  unge modeller med totalt glatte ansigter…

Kom nu mode  og reklamebranche!  Vågn op, forkæl og dyrk den store gruppe af stærke smukke kvinder på 60 plus , og brug dem ikke kun når der skal reklameres for piller der afhjælper overgangsalderen og hedeture.