Intet er så skidt at det ikke er godt for noget.

oktober 26, 2018 10042 Af UE298865

Interessant som  livet hele tiden er i bevægelse . Vi er også er i bevægelse og ændrer os hele tiden , enten vi bemærker det eller ej og enten vi ønsker det eller ej.

Det sværeste at ændre på sig selv.

Jeg har nu boet alene i huset i skoven i tre år og føler det er mit hjem. En dejlig følelse  som jeg hilser velkommen,  da jeg ikke har haft den fornemmele de sidste ca 25 år, hvor jeg har boet mange steder i ind og udland, der alle har været dejlige steder , men hvor jeg ikke havde følelelsen af det at  var et hjem.

Alligevel har den tanke at jeg  nok på et tidspunkt skulle flytte til København spøgt i hovedet  og  dermed holdt mig tilbage fra at engagere mig i noget  her hvor jeg bor .

Min bekendskabskreds og min familie der består af min  datter,  bor i København,  hvortil jeg  har ligget i fast rutefart ca en gang om ugen for at være sammen med dem.

De andre dage  har jeg så arbejdet  med mine malerier, min blog og  holdt hus og have. . En  rytme der har fungeret udemærket

Så skete der det meget sørgelige , at en pige  jeg regnede for en af mine aller bedste  veninder og  som jeg har haft et nært forhold til gennem de sidste 20 år,  pludseligt og  ud af den blå luft sender mig  en  mail hvori der står, at  hun nu har  fået andre  interesser,  som jeg jo ikke interesser mig for og da det sociale jo er vigtig, syntes hun ikke vi skulle ses mere…. bare sådan.

Hun syntes så heller ikke om min blog og den ungdommelige måde jeg fører mig frem på ????

Hun har ret i at jeg ikke gider spille golf .  Hvis det var det jeg ville var  jeg nok begyndt på det , da jeg boede  i det sydlige Spanien der  er en stor golfbane,

Chokerende har det også været at indse, vedkommende slet  ikke  indeholder  de kvaliteter  jeg har  tillagt hende  og  jeg har begået den fejl at sætte hende op på en piedestal. Noget man ikke skal gøre med nogen.

Jeg har så heller ikke…desværre syntes jeg nogle aftener,  trods flere emner , kunne finde en mand  jeg kunne forestille mig at leve sammen med …og indset at måske kommer det ikke til at ske.

Jeg har ikke lyst til at blive en ensom  og  for at komme dette i forkøbet og ændre tingenes tilstand…. må jeg  ændre mig selv.

Selv om jeg umiddelbart ikke har haft lysten,  har jeg løftet mig selv i håret og meldt mig ind i en lokal læsekreds, hvor jeg har allerede har været et par gange  og mødt nogle søde hyggelige kvinder .

Jeg har deltaget i fællesspisning på sognegården som også var hyggeligt  og været til  koncert  i byen kirke  ..med god musik og vin i pausen…sådan

Så intet er så skidt at det ikke er godt for noget siger man.