Overvejer helt at droppe nyhederne på radio og tv

december 4, 2018 14276 Af UE298865

Jeg leger dagligt med tanken om helt at droppe  nyhederne på radio og tv,  da jeg er sikker på det ville give mig et meget bedre liv.

Så træt af at vågne glad om morgenen og tænde for tv, for lige at blive opdateret og høre hvordan det står til i verdenr, man skal jo følge med.

Der går ikke mange sekunder, før en spand af ulykker bliver væltet ned over hovedet på en…

Alt skal vi have at vide, lige fra  at en bus med skolebørn der  er væltet i Afganistan,  til at sværme af græshopper  har ødelagt høsten i  Afrika,

Så følger den  daglige dosis af dagens personer,  der er blevet afsløret i at stjæle fra systemet  og systemet der stjæler fra borgerne.

Politikere og topchefer rager grådigt  til sig og uddeler gyldne håndtryk til hinanden .

Hospitalerne  mangler læger og personale.

Aldrig har det gået så godt i Danmark siger løgneregeringen, samtidig med antallet af hjemløse når nye højder og fattigdommen i mange børnefamilier stiger.

Syge mennesker bliver trukket gennem et umenneskeligt system, for at prøve at få den invalidepension de er berettiget til .

Efterhånden er der ingen danske politikere  jeg kan holde ud at høre på,  da størstedelen af det der kommer ud af munden på dem  er løgn og  løfter de ikke holder,  fake news og manipulation.

Politikerleden er helt oppe og ringe.

Klimaet og naturen opfører sig  unormalt og næsten dagligt er der udbrudt brand det ene sted og oversvømmelser er andet sted.

Europa er ved at blive ødelagt af migranter,   også her bliver vi fyldt med løgne.

Der er meget meget mere der slet ikke er som det skal være, listen er lang , men jeg stopper her for ikke at komme  i dårligt humør  og slutter derfor med lidt positivt.

Dejlig sommer vi har haft

Dejlig at vinteren indtil nu har været mild.

Det er jul lige om lidt, hyggeligt.

Jeg er ved at lave brunkål til mig selv.