SKØNNE SENIOR SILD

juni 5, 2018 10790 Af UE298865

 

60 år gammel er Gillean McLeod badetøjsmodel hos HM

Smukke Grethe Kaspersen der er fyldt 70 er en eftertragtet model på catwalken

Jackie o` Shaughessy posserer her for Apparel

 

Jeg er absolut  ingen tilhænger af at blive ældre, fint invendigt, mentalt og alt det der men  rent fysisk, nej. Ser ingen glæde ved udsigten til en dårligere motorik,  vakkelvorne knæ, og andre  vederstyggeligheder .

Som den amerikanske forfatter Philip Roth har skrevet i bogen Forfængelighed.

Alderdom er ikke en kamp. Alderdom er en massakre.

Brigitte Bardot nu og dengang..stadig smuk

 

Erkendelsen  af kroppens tendens til at ligge under for tyngdeloven er ikke til at overse, der også får ansigtshuden til at falde i rynker om hagen.

Når jeg nærstuderer ansigtshuden  og igen igen får chokket i machokistspejlet , der forstørrer hele 10 gange. er der  ingen  tegn på den lovede friskhed og glød,  som alle cremefabrikanterne forsikrer  er til evigt eje, hvis vi  bruger deres brand.

Fakt er at det ungdommelige look er forsvundet for ever og kommer ikke tilbage, og det er der intet positivt at sige noget om.

Når det så er sagt, er der ingen grund til ikke at være velplejet, modebevidst og bare helt fantastisk.

Aldrig før har der været så mange muligheder til rådighed for at udhale aldringsprocessen . Der er hjælp at hente i botox og fillers, hvis man har

 

lyst til det, ellers er der hudplejebehandlinger der kan gøre underværker.

Jeg så også fyldt 70

 

Ligesom  motion og sund kost, der er et must.

Omkring de 50 ,ved en kvinde  hvad der klæder hende, hvad hun kan lide og hvad der fungerer for hende. Hun blæser på hysteriske modeluner og vælger farver og snit der fremhæver hendes krops gode sider.

Personligt har jeg aldrig været til  superdyre butikker. Heller ikke når jeg i perioder har haft råd til at handle i dem. Jeg kan lide at have meget at vælge imellem, du ved- Too much is not enough.

Handler tit  i butikker som Zara og H M og bliver inspireret og glad  på loppemarkeder og i genbrugsbutikker,  hvor jeg har fundet mange skønne kjoler og jakker.