Til dig et sted mellem 50 og 80

maj 15, 2018 8464 Af UE298865
Bloggen her er tænkt til  kvinder , der som jeg befinder sig et sted mellem 50 og 80, men ikke lige  fatter hvordan det er gået til , da de ikke føler alderen trykke , undtagen måske lige på dagen før fødselsdagen ,  som der syntes at være kortere og kortere interval imellem.
De har en gang for alle  besluttet  at  være den bedste model af sig selv, indvendigt som  udvendigt .

De elsker smukt tøj, og gør sig umage med hår og Make up. De kikker stadig  efter skønne mænd ( som dog er blevet sværere at finde i denne  aldersgruppe) og så behøver de ikke mere nødvendigvis at følge dem til sengs i sengs, hvilket nok mest skyldes at hormonerne ikke mere  pisker rundt i kroppen ( stop ikke med hormonpillerne,) som dengang man næsten flåede bukserne af enhver skøn mand der krydsede ens vej.

Det er dog  blevet noget af en opgave , det med skønheden ,der skal arbejdes hårdere, da kroppen  ikke har helt den samme opfattelse som hjernen med hensyn til alder og spejle ikke er hvad de har været. Denne forandring er sket umærkeligt. Som en tyv om natten har den  sneget sig ind og fået barm, røv og arme til at ændre facon .

Jeg vil bla a fortælle om hvordan det var at flytte tilbage til Danmark efter 9 år i det sydlige Spanien og begynde helt forfra. Om uventet at blive alene året , da min mand uden varsel falder om og dør i vores have. Om angsten over om jeg kan klare at være alene og bo så isoleret .

og om hvordan det er nu  hvor der er gået et par år og jeg befinder atter befinder mig på kødmarkedet.

Under rubrikken Klædeskabet viser jeg mode som jeg kan lide at gå med, som er et mix af nyt og gammelt, dyrt og billigt.

Rubrikken Guf vil dække alle afskygninger at dette begreb