Når man ikke drikker alkohol i en gruppe hvor der befinder sig en alkoholiker

maj 18, 2018 5534 Af UE298865

Er tilbage fra en pigefrokost i Kbh. der desværre ikke blev helt så sjov som forventet, idet at der i min bekendtskabskreds befinder sig damer der rigtig godt kan lide at drikke, hvilket jeg også kan og også har gjort tidligere, men nu ikke mere tåler det. Højst et par  par glas kan jeg indtage, hvis jeg skal undgå  at få ubehagelige influenzaagtige symptomer i kroppen de næste tre fire dage. Problemerne med Candida er er en såkaldt livsstilsygdom som der forskes meget i ,da rigtig mange menneske har dette problem,ofte uden at vide det. Candida er en svampetype som vi alle har og skal have i tarmen, hvor den hjælper til med at nedbryde maden. Er skaden først sket og den  kommer i ubalance,  er der desværre endnu ikke andet der kan fjernede de ubehagelige  gener  end  streng diæt,hvor især indtagelse af sukker undgås.

Sygdommen kan holdes nede men ikke helbredes.

Gud hvor er jeg træt af i flere år at have fortalt om denne plage til mine veninder her og der, hvor en del har set skeptisk på mig og spurgt : Har du en diagnose og hvordan ved du det at du har lige det” og så forklarer jeg endnu en gang. Men helt ærligt der står en masse om Candida på nettet så læs dog om problemet, hvis I ikke kan forstå det og gider I ikke det så respekter  hvad der bliver fortalt af personen der kæmper med dette.

Nå tilbage til pigefrokosten, hvor jeg for ikke at være kedelig og straks få spørgsmålet: Skal du ikke have noget at drikke? bestiller et glas Champagne.

En kvinde  i selskabet har et alt for stor alkoholforbrug og det er hende der flere gange presser mig til at drikke, selv om hun  kender mit problem. Men efterhånden som hendes brandert stiger siger hun “Tag nu en lille en, så får du det bedre, og det der skal da bare drikkes væk osv osv.

Dette pres om at drikke, som jeg har oplever ofte, er ubehageligt og ender desværre for tit med at jeg  drikker mere end jeg kan tåle .

Så lad være at presse nogen der af en eller anden grund ikke ønsker at drikke alkohol. Please

 

.