Før afrejsen til Spanien eller drømmen om at være en sucsesfuld forretningskvinde

juni 18, 2018 8690 Af UE298865

 

Da livet består af  valg, med efterfølgende  konsekvens, kan  jeg  kun bebrejde migselv for  min letsindighed med hensyn til de mennesker jeg på den tid  valgte at  omgive mig med. Har valgt at give nulevende personer  andre navne.

Nå tilbage til historien.

Det er billedkunstner jeg er, selv om jeg også har ret til at kalde mig forfatter, efter min bog  Natsværmer blev udgivet på Gads forlag i 2012.

Det skete også for mig, at den ubehagelige tilstand kaldet maletræthed, uventet indtraf, og dermed igen skabte  grobund for mine  tilbagevendende fantasier  om at blive en succesfyldt forretningskvinde.

Desværre er der hos mig  ikke langt fra fantasi til handling,  hvilket  har kostet mange anstrengelser, mange  penge og hvergang et efterfølgende tab.

Men jeg er nød til at indrømme det, også har været skidesjovt.

Nogen vil nok tænke, at hende Susanne,  bare er en dum langbenbet blondine. Det gjorde skoleinspektøren, der i sin tid  sendte mig  til en intilligenstest, da han var i tvivl om hvor niveauet lå, nok fordi jeg aldrig, ligesom i aldrig, læste lektier og troede skolen var et sted  man blev sendt hen for at have det sjovt.

Da resultatet forelå , viste det sig at  mit niveau lå langt over gennemsnittet, hvilket han surt medelte mig og efterfølgende blev jeg anbragt på bagerste række i fysiklokalet og aldrig  hørt i lektiene.

Jeg vil her nøjes med at berette om mine sidste forretningstiltag  før afrejsen.

Der var ikke noget i vejen med  ideen om at indføre kitchede religiøse billeder der skulle sælge som de var og overføres på tshirt og undertøj. Andre fik efterfølgende stor sucses med dette.

Det startede med den yndige  madonna jeg selv havde modeleret og  dekoreret og fik lavet en form efter på et proffsionelt gipseri og vupti var  køkkenet omdannet til et værksted.

Da jeg havde lavet ca tyve stk var jeg ved at kaste op og der blev ikke lavet flere. De færdige Madonnaerne var yndige og jeg fik dem også solgt til nogen blomsterbutikker .

I selskab med Richrdt rejste jeg  e par dage  til  Bukarest  for at opkøbe religiøse figurer som jeg  havde hørt skulle være billige der. Jeg fandt da også en hel masse og  i en af butikkerne fik jeg udleveret et tykt katalog med  religiøse motiver af værste skuffe. Jeg var henrykt. Den der søger skal finde.

Firmaet der solgte disse herligheder var italiensk . Via kataloget gik jeg amok i motiver  af Jesus med  et brændende hjerte og madonnaer  med himmelvendte øjne,  og i alle størrelser.

Det kunne heller ikke gå hurtigt nok med at få dem leveret. Så valget faldt efter Richards forslag på  USB, hvilket  viste sig at komme koste flere tusind kroner da varen til min rædsel  fyldte hel palle.

Jeg havde læst kataloget som fanden læser biblen og ikke bemærket at der indgik 200 eksemplarer af hvert bestilt motiv .

Stærkt leveringsdygtig gik jeg igang med salget.

Der røg nogle hundrede stykker til et par indretningsbutikker , men der var lang vej tilbage når man havde ca 1000 stk hvoraf nogen  i plakatstørrelse stablet op i sin kælder.

Sammen med min datter lejede jeg  en stand på Bellacenteret, hvor vi  havde klædt os ud med englevinger og glorier.

Richard havde generøst doneret et par kasser rødvin fra hans forretning, hvorpå vi fik lavet etikketter med et billede af Jomfru Maria, som vi meget opfindsomt kaldte for Madonnas tårer.

Ingen kom hen til os på standen, da de troede vi lavede propaganda for en eller anden religiøs sekt . Heller ikke rødvinen var der  interesse for, da folk troede det var altervin, så den begyndte vi at drikke selv. Der var faktisk udemærket. På trediedagen smed  vi vingerne og tog vores brugte tøj og tasker med på standen, for i det mindste at få dækket  udgifterne .

Det var  til gengæld interesse for, alt blev revet på et par timer.