Et fristed for en urolig sjæl

juni 30, 2018 1138 Af UE298865

Mit oliemaleri passer fint i sammenhængen her–

 

 

Min forrige ægtemand,  forfatteren, som jeg flere gange på det sidste, overraskende har taget mig selv i at citere,  sagde engang, hvor vi kørte rundt  i de små byer i syd Frankrig, at kirken, værtshuset og bordellet altid lå placeret tæt op af hinanden.

Det kunne jeg godt lide at høre . Vigtige steder, vi alle gør ophold i,  mens vi prøver at finde vores vej gennem livets  labyrint .

Selvfølgelig har alle ikke direkte lagt krop til, eller blevet erotisk serviceret på et bordel. men har måske været i et forhold, der kunne minde om det .

Kirken og dermed biblen, stifter vi alle,  mere eller mindre frivilligt bekendtskab med. For den søgende, kan den være en udemærket indgangsdør ud af mange, til de spirituelle verdener. Eller det modsatte.

Værtshuset behøver ikke nærmere præsentation. Når det er bedst, står det for fest, sprut og ballade, men også for misbrug og menneskelig deroute.

Jeg bliver nødt til at skrive det igen  -Been there.. done that..got the tshirt.

Har et klædeskab fyldt med tshirts.

Lykken bor i ulykken, måske det modsatte også er sandt,

Ulykken i form af chock og sorg, ramte hårdt, da min bedste ven og ægtemand døde, for snart tre år siden. Jeg følte mig  bombet tilbage til start g anede ikke om jeg skulle blive eller flytte.

Så skete der det magiske at  huset og omgiveserne langsomt forvandlede sig til et sted, jeg vil betegne som et santuary. Et fristed for sjælen, hvor der er FRED og  total arbejdsro.

Jeg har i den grad brug for det. Ren healing at bo hvor jeg bor, og så nødvendigt i den turbulente verden vi lever i.

Det  med bordellet og sex i dynerne, er pt ikke så interessandt, måske er en af grundende, at jeg har svært ved at finde emner jeg kunne overveje at dyrke sex med og er i virkeligheden ikke særligt interesseret.

Når jeg omsider kan finde min seng om aftenen og putter mig velbehageligt i dynerne, indrømmer jeg at tænke – hvor skønt at kunne brede sig alene i dobbeltsengen, tænk hvis man skulle til at udføre gymnastiske øvelser og lave rygbøjninger med et eller andet mandfolk (gammelt mormor udtryk ).

Som en god ven og tidliger levemand,  der ved hvad han taler om,  udtaler om dette   – Jeg vil hellere sidde på en sten og fange en ørred .

PS.  Kan dog overtales