Tre stole jeg har det stramt at sidde i. nr 1 Tandlægestolen

august 6, 2018 5643 Af UE298865

Der er tre stole der gennem tiden har givet mig koldsved på panden. Tandlægestolen , flysædet og stolen hos skattevæsnet .

Tandlægestolen kommer  klart ind på førstepladsen og jeg kommer aldrig til at få det bedre med at sidde i sådan en, selv om man nu ligger helt ned og dermed er forhindret i at kunne lade sig glide helt ned mod gulvet, hver gang boret nærmede sig.

Tiden som i forvejen  går alt for hurtigt, nærmest  pisker  afsted, når datoen for tandlægebesøget rykker nærmere.

Pludselig er der kun tre dage til, så to og så en, og før jeg ved af det sidder jeg  i venteværelset .

På et tidspunkt havde jeg en kvindelig en af slagsen.

Yndigt lille nipsting var hun at se på. Ingen kunne tro at denne kvinde var i stand til at  forvandlede sig til en ren sadist, hvor ondskaben tog helt fat, i det samme øjeblik  hun havde fået anbragt en  fastlåst i stolen og tvunget munden åben.

samtidig havde hun den for patienten meget irriterende vane at spørge om alle mulige ting, mens man lå der med  munden fuld af vattamponer og skylleagregat og derfor kun var i stand til at frembringe nogle uforståelige lyde som svar.

Vi skal kun bore et øjeblik sagde hun hver gang ,  mens hun nærmest lå ovenpå mig og borede løs, så mine skuldre sad helt op om ørene af skræk.

Vandet fra boret sprøjtede i  ansigtet i mit ansigt og fik a al make up til at tvære ud

Sekunderne føltes som  minutter, minutterne  som timer ,før man omsider kunne få lov at slippe.

Bedøvelsen hun havde udført var altid mega stærk og gjorde at jeg var skæv i masken, de næste fem seks timer efter jeg  var sluppet ud af døren.

Om muligt forsøgte jeg at henlægge  besøget til  december, hvor det var tradition på klinikken at servere  portvin og småkager, der stod smukt anrettet på et lile sølvfad til fri afbenytning i det smagfuldt indrettede venteværelset.

En hel væg var dækket af signerede foto af de mange kendisser, der gennem tiden havde fået ordnet tænder af  den tidligere meget populære tandlæge , der for nyligt  havde solgt klinikken og åbnet et værtshus i  Spanien..

Jeg indrømmer at jeg forsynede mig rigeligt med portvinen, i håb om at opbygge lidt courage før mødet med hundjævlen Ilse.

læs videre snart…