If you touch honey…..

august 28, 2018 4476 Af UE298865

Det sker en gang imellem at man tilfældigt møder og kommer i snak med en helt fremmed person, hvor der  uventet  kan opstå en samtale  man aldrig kommer til at glemme.

Dette er sket et par gange for mig, da jeg på et tidspunkt rejste en del frem og tilbage mellem København og Paris,

Jeg  foretrak den afslappende togrejse, i stedet for den stressende omgang kvægtransport  en flyvetur kan minde om.

En af gangene, var det med en amerikansk forretningsmand, der steg på toget i Hamborg og da jeg havde kupeen for mig selv  kiggede jeg lidt surt  da han trak døren tilside og og satte sig tilrette i stolen overfor mig og begyndte at læse i sin medbragte avis. ( Dette skete, før mobilen holdt sit altdominerende indtog )

Der gik dog ikke mange minutter før vi faldt i snak, og i den grad i hak, at det endte med vi  talte hele vejen til Paris .

Vi var alene i kupeen ( og nej nu kommer der ikke noget med sex) meeen, der blev skaffet en god flaske rødvin nogle peanuts og et par plastikglas.

Vi taler om midt firserne hvor  jeg var meget optaget af at læse diverse spirituelle lærebøger, hvilket fik min forfattermand til at  kommentere med en anden rammende bemærkning –Man skal ikke være kryptgrådig.

Jeg var især  optaget af den ” Den tibetanske dødebog” ,  som min medpassager  overraskende også havde læst.  Overraskende fordi han  lignede  billedet af den perfekte forretningsmand i jakkesæt, der læste Time Magazine.

Her fik jeg endnu engang et bevis for,  man ikke kan dømme folk på deres påklædning.

På et tidspunkt i samtalen var emnet,  hvordan de mennesker du omgiver dig med,  påvirker dit liv og mentale tilstand, hvor  han siger

If you touch honey you get honey on your hands

and if you touch shit you get shit on your hands

Selv om overnævnte er så sandt, er det i praksis ikke nemt, kun at røre ved honning ,  da det kræver en hel del  menneskekundskab at være i stand til hurtigt at kunne bedømme et andet menneske som værende dårlig selskab og en skidt person. Dette kræver erfaring som  man desværre kun får ved at have prøvet at få brændt fingrene  og opdage, at personen du regnede for en god og loyal veninde, i  viser sit sande ansigt og et indre, der  ikke ejer empati for andre og  kun ønsker at bruge og manipulere dig til egen fordel.

Jeg må desværre  indrømme at jeg netop har prøvet den oplevelse og at den gør ondt.

De  kommer til alle på et tidspunkt, vampyrene,   der suger din  energi ..

The shit people har  let spil, når de møder mennesker, som der  heldigvis også er mange af.  Dem der hver gang vælger at møde nye bekendtskaber med åbenhed og uden fordomme .

Når masken falder på vampyrene, må man igennem  en kortere eller længere periode med sorg og skuffelse , men for hver dag, vil denne persons sande jeg stå klart for dig klart og  du vil være i stand til at vælge  at lade småligheden og de dårlige energier fra denne person,  glide forbi dig, da den  i virkeligheden slet ikke kommer dig ved, da du er et helt andet sted i din mentale udvikling .

Det er lige så vigtigt, nej vigtigere, at arbejde på at udvikle den indre skønhed og højere bevidsthed,  som det er med den ydre.

Den ydre blegner. Den indre er langtidsholdbar.

Vær hele tiden opmærksom på dine tanker og vær kritisk med hensyn til på hvad du vælger at se af film og tv …da ALT indvirker på din psyke og bestemmer  hvilken retning dit liv skal udvikle sig fremover.

Vil du være stærk, så omgås stærke personer. Vil du være glad så vælg personer der gør dig glad .